Notering in Lekker 2016

Oude Post in Renkum is voor het vierde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker 2016. Wij, Robert en Frank zijn, net als natuurlijk de rest van het team van Oude Post, ongelofelijk trots dat we vermeld worden in de Lekker 2016, waarin de beste 500 restaurants van Nederland vermeld zijn. Lekker is een objectieve en onafhankelijke restaurantgids. Dat betekent dat ze geen belangen hebben in de restaurantwereld of betrokken zijn bij horecaorganisaties. 68 Professionele rapporteurs hebben de Top-500 samengesteld en de restaurants worden minstens één keer per jaar bezocht. Dit zijn kritische proevers en eters, met vaak een achtergrond in de horeca of wijnwereld. Voor al deze rapporteurs geldt dat ze niet hoeven te leven van hun werkzaamheden voor Lekker. De restaurants worden beoordeeld op 60 aandachtspunten. Zoals kwaliteit van de gerechten en de gebruikte producten, de menukaart, presentatie, vakkennis, gastvrijheid en wijnadviezen. Ook op ontvangst, interieur en serviesgoed. Uit eten gaan moet een feestje zijn en daar streven we elke dag naar !

  • Facebook
Share This