Oude Post wint Smaakvolgers Award

Restaurant Oude Post uit Renkum wint de prestigieuze ‘Smaakvolgers Award’ bij culinair evenement Smaakvol in Arnhem. Vier dagen genieten van culinaire hoogstandjes, dat is Smaakvol! Van 3 t/m 6 september vond alweer de 5e editie van Smaakvol plaats. Een evenement in de Gelderse hoofdstad Arnhem, waar diverse horecaondernemers uit de Gelderse windstreken er alles aan doen om ieders smaakpapillen te verwennen. De vakjury beoordeelde 18 restaurants op het Gele Rijdersplein in Arnhem op opmaak van de gerechten ,smaak,  inrichting en de aankleding. De grote winnaar van Smaakvol 2015 is Restaurant Oude Post uit Renkum. De gerechten van Oude Post zijn volgens Wolter de Bes, een van de drijvende krachten achter Smaakvol, net kleine schilderijtjes. Naast de prachtige opmaak van de gerechten zijn de smaakcombinaties bijzonder lekker. Ook de prachtige kolossale bloemstukken van bloemist De Oranjerie uit Renkum in de stand van Oude Post oogsten veel bewondering. “Wij streven ernaar te allen tijde verwachtingen te overtreffen en gaan daarom voor de eerste prijs! Dat het gelukt is vervuld ons met gepaste trots”, aldus gastheer Robert Bregman van Oude Post.

  • Facebook
Share This