
OUDE POST NIEUWS
Gault Millau 2020
In een ruim, monumentaal pand met hoge plafonds en een houten vloer vind je dit levendige etablissement. Chef Frank Bregman runt dit gezellige restaurant samen met zijn broer, die de voorkant bestiert en de wijnen onder zijn hoede heeft. De broers bezorgden ons een...
Bib Gourmand 2020
We hebben hem weer: de BIB GOURMAND! Ontzettend trots op ons team, een ware topprestatie en dat alweer 7e jaar op rij. Een waardering vanuit Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Lekker 2020
Voor het achtste achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker. We zijn ongelofelijk trots op deze vermelding!
Bib Gourmand 2019
We hebben hem weer: de BIB GOURMAND! Ontzettend trots op ons team, een ware topprestatie en dat alweer 6 jaar op rij. Een waardering vanuit Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Lekker 2019
Voor het zevende achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker. We zijn ongelofelijk trots op deze vermelding!
Paasbrunch op 1ste en 2de paasdag!
Op zondag 1 en maandag 2 april, ontvangst tussen 11.00 en 14.00 uur. De heerlijke Gastrobar Oude Post Paasbrunch bestaat uit: soep kaassoesjes omelet quiche broodje carpaccio - vitello - zalm - brie steak tartaar croissant petit fours bonbons crème brûlée Speciaal...
Bib Gourmand 2018
We hebben hem weer de BIB GOURMAND 2018. Ontzettend trots op ons team, topprestatie en dat alweer 5 jaar oprij. Een waardering vanuit Michelin voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Lekker 2018
Voor het zesde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker 2018. We zijn ongelofelijk trots met deze vermelding!
Barbecue op Koningsdag
Op Koningsdag 27 april van 14:00 - 20:00 uur barbecue bij Oude Post. De BBQ bestaat onder andere uit: diverse soorten vlees, o.a. entrecôte, kip, enz. vis sauzen salades vegetarisch brood Prijs voor volwassenen is €30 per persoon (excl. drankjes). Kinderen €15 per...
Robert en Frank over de eerste 5 jaar in hun restaurant in de Gelderlander
Een Vuitton-tasje is leuk, maar elke klant is belangrijk. Al sinds hun jeugd weten de broers Robert en Frank Bregman dat ze voor hun 30e samen een restaurant zouden runnen. Dat is gelukt en het gaat ook nog eens goed met restaurant Oude Post, dat vijf jaar bestaat....
BIB Gourmand 2017
Wederom hebben we van BIB Gourmand deze waardevolle erkenning gekregen. We zijn enorm trots op ons team!
Vermelding in Lekker 2017
Vijf jaar op rij in de LEKKER 500! We zijn hier met zijn allen super trots op!
Benefietdiner Als Burgermeesters Koken
Op woensdag 5 oktober van 18.00 - 22.30 uur. Restaurant Houtplaats Rheden. Reserveren gewenst.
Wagyu
Wagyu, (Japans: 和牛, wagyū) is een bijzonder runderras uit Japan. Door de fijne textuur met een kenmerkende fluweelachtige dooradering behoort Wagyu tot het bijzonderste rundvlees van de wereld. Fijnproevers prijzen de marmering als bron van onovertroffen malsheid,...
Misset Horeca 2016
Oude Post is vermeld in de Misset Horeca februari uitgave, in de sectie Inspiratie. Een mooi stuk, dat goed weergeeft waar we voor staan, nu en in de toekomst. Klik hier om het stuk te lezen »
BIB Gourmand 2016
Op maandag 9 november maakte Michelin haar Bib Gourmands voor 2016 bekend voor de Benelux. Voor het derde jaar op rij staat Oude Post in de Bib Gourmand Benelux. De Bib Gourmand is een restaurantgids die door Michelin wordt uitgegeven en traditioneel voor de nieuwe...
Notering in Lekker 2016
Oude Post in Renkum is voor het vierde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker 2016. Wij, Robert en Frank zijn, net als natuurlijk de rest van het team van Oude Post, ongelofelijk trots dat we vermeld worden in de Lekker 2016, waarin de beste 500 restaurants van...
Oude Post wint Smaakvolgers Award
Restaurant Oude Post uit Renkum wint de prestigieuze 'Smaakvolgers Award' bij culinair evenement Smaakvol in Arnhem. Vier dagen genieten van culinaire hoogstandjes, dat is Smaakvol! Van 3 t/m 6 september vond alweer de 5e editie van Smaakvol plaats. Een evenement in...
Wederom BIB voor Oude Post in 2015
Hiep, hiep, hiep Oude Post heeft wederom een "Bib"! We hebben een Bib Gourmand en daar zijn we apetrots op en superblij mee! Een Bib Gourmand is een erkenning van Michelin voor zaken met een 3-gangenmenu voor maximaal € 37,=. Het gaat dus om een goede prijs-kwaliteit...
Vermelding Lekker 2015
Oude Post in Renkum is voor het derde achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker. Frank en Robert zijn, net als natuurlijk de rest van het team van Oude Post, ongelofelijk trots dat ze vermeld worden in de Lekker 500 2015.
Over De Tong lovend over Oude Post
OVER DE TONG, de culirubriek van de Gelderlander, heeft bij oude Post gegeten. Een stukje uit het artikel: "De roem is Oude Post vooruitgesneld. Lovende recensies van zowel kenners als gasten. Hoogste tijd voor het eetteam van Over de tong om zelf de proef op de som...
BIB Gourmand voor Oude Post
Hiep, hiep, hiep Oude Post heeft een "Bib" We hebben een Bib Gourmand en daar zijn we "apetrots" op en superblij mee! Een Bib Gourmand is een erkenning van Michelin voor zaken met een 3-gangenmenu voor maximaal € 35,=. Het gaat dus om een goede prijs-kwaliteit...
Notering Lekker 2014
Oude Post in Renkum is voor het tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in de Lekker. Frank en Robert zijn, net als natuurlijk de rest van het team van Oude Post, ongelofelijk trots dat ze weer vermeld worden in de Lekker. Een korte impressie van het stuk in de...
Notering in Lekker 2013
Oude Post is opgenomen in de Lekker 2013, dé restaurantgids van Nederland.
Vermelding Telegraaf
De heer Pieter Nijdam heeft in de Telegraaf van zaterdag 11 februari 2012 Oude Post zeer positief beoordeeld. "Restaurateurs van Nederland, gaat dat zien. De Renkumse formule is crisisproof!". Klik hier om het stuk te lezen »